Wie ben ik

+32 456 40 19 41

WhatsApp of bellen

yannick@miraimedia.be

Stuur mij een mailtje

Facebook

Stuur gerust een berichtje

Mijn naam is Yannick Schouppe en ik bied Ervaring en passie

Onlangs dacht ik nog even na over het verleden en besefte ik dat ik al van mijn 16de websites aan het maken ben. Dat klinkt misschien normaal in deze tijden, maar het was toen 2001… met andere woorden de donkere tijden van het internet.

Eerste job in 2005 als SEO Consultant bij bSeen

Meer dan 18 jaar ervaring in het bouwen van websites

Focus op het versterken van jouw online aanwezigheid met op maat gemaakte oplossingen.

Waarde voor samenwerking, communicatie en begrip van jouw behoeften en doelstellingen.

Wat is de filosofie achter Mirai Media?

Ik ben een ervaren freelance WordPress webdesigner, SEO-expert en all-round digital marketeer met een passie voor het vormgeven van de digitale toekomst. Met 18 jaar ervaring in de industrie ben ik gepassioneerd door het creëren van boeiende online ervaringen die resultaatgericht zijn.

“Mirai” betekent “Toekomst” in het Japans en symboliseert mijn geloof dat de toekomst van het digitale landschap eindeloze mogelijkheden biedt. “Mirai”, weerspiegelt ook het verkennen van nieuwe horizonten, het anticiperen op trends en het leveren van cutting-edge oplossingen voor mijn klanten.

Met mijn expertise in WordPress webdesign, zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing bied ik op maat gemaakte oplossingen die de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een professionele en responsieve website, het verbeteren van de zichtbaarheid in zoekmachines of het opzetten van effectieve digitale marketingcampagnes, ik sta klaar om jouw digitale doelen te realiseren.

Mijn benadering is gebaseerd op samenwerking en communicatie. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en doelstellingen, en werk nauw met je samen om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw unieke behoeften. Ik geloof in transparantie en het leveren van resultaten die meetbaar en impactvol zijn.

Ik ben trots op mijn reputatie als betrouwbare professional en toegewijde partner. Als freelancer ben ik flexibel en toegankelijk, wat betekent dat ik altijd beschikbaar ben om te overleggen, vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen door te voeren.

Samen kunnen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact op met Mirai Media en laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Contact- en bedrijfsGegevens

BTW: BE 0799.222.095

yannick@miraimedia.be

+32 456 40 19 41

Meersstraat 238
1770 Liedekerke

Ik werk samen met

Niet elk project is haalbaar voor één man, daarom werk ik samen met enkele uiterst getalenteerde professionals en makers van fenomenale tools.

Wil je ook een winstgevende online aanwezigheid?

Neem vrijblijvend contact op