Zoekmachine Optimalisatie

+32 456 40 19 41

WhatsApp of bellen

yannick@miraimedia.be

Stuur mij een mailtje

Facebook

Stuur gerust een berichtje

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Jammer genoeg kan ik niet bepalen wat Google doet, anders plaatste ik jouw website gewoon op nr 1. Wat wel kan, is ervoor zorgen dat we de website zo gaan inrichten en ondersteunen zodat deze voor Google meerwaarde krijgt. Sites met grote meerwaarde krijgen als beloning een hogere positie en dus meer bezoekers.

Wat zijn de pijlers van zoekmachine optimalisatie?

Core Web Vitals

Een snelle website, op alle apparaten.

Ijzersterke content

Inhoud die vragen van bezoekers beantwoordt.

Expertise & Vertrouwen

Toon aan dat jij een expert binnen het vak bent.

Autoriteit

Anderen bevelen jouw expertise ook aan.

Wat doe ik voor jou?

Met 18+ jaren ervaring in de sector beschouw ik mezelf als een one-stop expert.

Ik zou een hele technische uitleg kunnen verschaffen, maar dat is niet belangrijk voor jou. Waar het op neerkomt is dat dankzij onderstaande inspanningen de resultaten van jouw website voor de betreffende zoekwoorden zullen verbeteren.

Betere resultaten = meer bezoekers = meer omzet. Dat is het belangrijkste om te onthouden.

Hoe doe ik dat?

  • Technisch de website op orde zetten
  • Kijken naar de inhoud en extra pagina’s schrijven of bestaande inhoud aanpassen naar leesbaarheid voor gebruikers en zoekmachines
  • Verhogen van je expertise en vertrouwen
  • Op zoek gaan naar relevante en sterke backlinks om je autoriteit te verhogen

Zoekmachine optimalisatie is echter een proces op middellange termijn, verwacht pas resultaten na 3 tot 6 maanden.

Wat is het belang van Zoekmachine Optimalisatie?

Verhoogde zichtbaarheid: Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines, waardoor je meer zichtbaarheid genereert voor jouw doelgroep.

Meer organisch verkeer: Door het optimaliseren van jouw website voor relevante zoektermen, trek je meer organisch verkeer aan, wat kan leiden tot een groter aantal potentiële klanten en hogere conversieratio’s.

Verbeterde gebruikerservaring: SEO omvat ook het verbeteren van de gebruikerservaring op jouw website, zoals snellere laadtijden, mobiele optimalisatie en eenvoudige navigatie, wat resulteert in tevreden bezoekers en hogere betrokkenheid.

Langdurige resultaten: In tegenstelling tot betaalde advertenties biedt SEO langdurige resultaten. Eenmaal geoptimaliseerd, blijft jouw website organisch verkeer aantrekken zonder extra kosten per klik

Kostenbesparend: In vergelijking met traditionele vormen van marketing kan SEO kosteneffectief zijn, omdat het gericht is op mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt, waardoor je advertentiebudget beter wordt besteed.

Langetermijninvestering: SEO is een langetermijninvestering die zich blijft terugbetalen. Door voortdurend te optimaliseren en bij te werken, kun je blijvend profiteren van de voordelen van zoekmachineoptimalisatie en jouw online aanwezigheid versterken.

Ik werk samen met

Niet elk project is haalbaar voor één man, daarom werk ik samen met enkele uiterst getalenteerde professionals en makers van fenomenale tools.

Wil je ook een winstgevende online aanwezigheid?

Neem vrijblijvend contact op